Гъби за миене

Гъбите за миене ANNA, направени от абсорбираща пяна и устойчиви фибри.

Използвайте меката страна, когато миете.

Когато искате да изтъркате нещo, обърнете гъбата обратно и със страната с фибри отстранете залепналата мръсотия по-лесно.

Мийте без да разнасяте бактерии!

Топлина, влага, частици храна – това са идеалните условия за развъждане на бактерии.

Гъбите и кухненските кърпи са изключително подходяща среда за размножаване на бактерии. Затова трябва да си изработите навик да ги сменяте през няколко дена или в най-лошия случай – всяка седмица. Когато правите седмично почистване на кухнята си, не забравяйте да смените и гъбата.

За да намалите размножаването на бактерии по гъбата, винаги я почиствайте от хранителни отпадъци, изплаквайте я грижливо и я оставете да изсъхне. Може също да използвате две гъбки едновременно – за да имате винаги под ръка суха гъба. Ако чиниите и съдовете за миене са прекалено мазни, първо ги избършете с кухненска хартия, а след това ги измийте с домакинската гъба.

Съветите на ANNA

  • За да бъдат хубави ръцете ви, след като свалите домакинските ръкавици, измийте ръцете си и ги намажете с хидратиращ крем.
  • За да удължите живота на гъбата, изплаквайте я след всяка употреба и я оставяйте да изсъхне.
  • За да не пилеете препарата си за миене, го нанасяйте върху фиброзната страна на гъбата, а не върху съдовете.
  • За да не се размножават бактерии върху гъбата, винаги я почиствайте от хранителни отпадъци, изплаквайте я под течаща вода и я оставяйте да изсъхне. Можете да използвате две гъбки едновременно и така ще разполагате винаги със суха гъба. Ако съдовете са прекалено мазни, можете да ги избършете с кухненска хартия и после да ги измиете с домакинската гъба.
  • За да заблести кухненският плот като нов, след измиване го изтрийте с микрофибърна кухненска кърпи ANNA.
  • Ако не сте сигурни дали гъбата няма да надраска повърхността, която почиствате, пробвайте първо на някое малко скрито местенце, преди да започнете.
  • За да изчистите своя тефлонов тиган бързо и лесно, сипете малко препарат за миене и гореща вода, почакайте и след това го измийте.
Предишен постСледващ пост