Домакински ръкавици

Гумени ръкавици ANNA защитават ръцете Ви, когато вършите домакинска или градинарска работа.

Те пазят ръцете ви от възпаления и зачервявания при работа с химикали и агресивни препарати.

Гумени ръкавици за домакинска работа

Тези ръкавици се предлагат в три различни размера – S(малки), M(средни) и L(големи). Вътрешното памучно покритие предпазва ръцете от изпотяване, докато работите, а тяхното специално награпяване улеснява захвата.

Тези ръкавици не са подходящи за работа с терпентин, парафин и други петролни продукти. Не ги оставяйте изложени на директна слънчева светлина.

Ръкавици от винил за еднократна употреба

Тези ръкавици са подходящи за домакинска работа в дома или градината. Дори да сте алергични към латекс, няма да получите алергична реакция, защото тези ръкавици са направени от специален материал. Те са невероятно еластични, прозрачни, не притежават мирис и ще предпазят ръцете ви от химикали, микроорганизми, мазнини и лубриканти.

Ръкавиците са поръсени с пудра и имат завит край, за да се улесни поставянето им. Предназначени са за еднократна употреба.

Съветите на ANNA

  • Ако искате бързо и ефективно да изчистите тапицерия от животински косми, сложете си домакинските гумени ръкавици ANNA, намокрете ги и с кръгови движения нежно изтрийте мястото, което желаете да почистите. Космите ще полепнат по гумата и лесно ще ги премахнете.
  • Ако искате да удължите живота на своите гумени ръкавици, винаги след употреба ги изплаквайте с течаща вода и ги оставяйте да изсъхнат. След това ги поръсете с талк и ги съхранявайте така, докато отново ви потрябват.
  • Винилът, от който са направени ръкавиците, не взаимодейства с растителни и животински мазнини и петролни субстанции, например бензин/нафта, грес или разредители. Затова с тях можете да си предпазите ръцете, докато работите у дома, в градината или в гаража.
  • За да запазите добрия вид на ръцете ви, винаги след като свалите ръкавиците, си измивайте ръцете. После ги подсушете и намажете с любимия си овлажняващ крем.
Предишен постСледващ пост