Мопове ANNA

Серията мопове за почистване на подове ANNA предлага чудесно решение за всяка нужда.

Двустранен плосък микрофибърен моп ANNA

Ако търсите удобен и ефективен начин за чистене на под, използвайте плоския моп ANNA. Той се монтира на телескопична дръжка, чиято дължина можете да нагласяте според нуждите си.

Този моп чисти много добре и е подходящ за подове с всякакво покритие. Използвайте страната на точки за почистване на деликатни повърхности, каменни и дървени подове, ламинат, теракотени плочки, PVC плочи или панели.

Микрофибърната структура и специалният начин на изтъкаване (на вдлъбнати чашки) на този моп отстранява мръсотията и пази повърхността от надраскване. Плоската страна е идеална за полиране.

Можете да го използвате без препарат.

Класически моп с микрофибърни влакна ANNA

Бързо и лесно почиства подове от дърво, мрамор, панели и теракота. Този моп отстранява мръсотията, събира прах, вода и кал, без да оставя драскотини.

Можете да миете с него без препарат.

Супер абсорбиращ моп ANNA

Този моп е изключително лек. С него се чисти по-лесно и изсъхва по-бързо.

Универсален микрофибърен моп ANNA

За бързо измиване и полиране на пода от панели или теракота. Тъй като този моп е направен от изключително фини микрофибри, можете да миете без препарат. Лесно ще премахнете мръсотията или нещо разлято, защото е супер абсорбиращ. Монтира се на стандартните дръжки, които се продават в магазините.

Съветите на ANNA

  • За да стане подът ви блестящо чист, преди миене, почистете с прахосмукачка или пометете с метла. После потопете мопа в кофа с топла вода, изстискайте го, за да остане само влажен и ще измиете пода без да го повредите.
  • Мийте „на осморки“ – описвайте с мопа осмици и редовно изплаквайте мопа в чиста вода. Щом свършите, изплакнете грижливо мопа, изцедете го и го обърнете наобратно, за да се изсуши – така ще ви служи по-дълго.
  • Класическият моп ANNA се препоръчва за почистване на големи стаи. Неговата голямата почистваща повърхност позволява с по-малко работа да чистите по-бързо и добре.
  • Теракотеният под ще изглежда по-добре, ако след измиването, го изтриете със сух плосък моп.
  • Моп на конци е подходящ за почистване на порести подове с дълбоки фуги. За да почистите по-добре, използвайте топла вода, а след като измиете, минете пода със сух плосък моп и подът ще заблести.
Предишен постСледващ пост