Торби за смет

Изключително здрави торби за смет с връв (35, 60 120л)

Торбите за смет ANNA са подходящи за всякакъв боклук и санитарни отпадъци. Те са направени от плътно LDPE фолио и по тази причина са особено устойчиви на тежки товари. Благодарение на практичната лента, можете бързо и без да се цапате да завържете и пренесете пълната торба.

Торби за смет с уши

Тези торби са подходящи предимно за санитарни отпадъци и боклук. Дъното им е с така нареченият звездовиден отпечатък, благодарение на който перфектно се разполагат в цилиндрични контейнери. А практичните „уши“ улесняват пренасянето на торбата.

Здрава торба за смет HD-LD – черни

Тези торби са подходящи за санитарни отпадъци и боклук. Дъното им е с така нареченият звездовиден отпечатък, благодарение на който перфектно се разполагат в цилиндрични контейнери.

Торби за строителни отпадъци ANNA

Тези торби са предназначени за отпадъци при реновиране и строителство. Торбите са направени от изключително плътно LDPE фолио, което е много здраво и устойчиво на тежест, за да не се къса.

Съветите на ANNA

  • Изберете торби, които са подходящи по размер за вашия контейнер за боклук. Най-добре е торбата да е с 10-15 см по-висока от вашата кофа, за да може лесно да я извадите и пренесете.
  • Изберете подходящ цвят на торбичките, които да подхождат на цвета на вашия контейнер. Можете да избирате между бял или розов цвят.
  • Строителните отпадъци могат да съдържат опасни субстанции – например лепила, бои, строителни химикали. Те са опасни за природата. Не ги смесвайте с обикновения боклук. Съберете ги и изхвърлете на местата, които са предназначени специално за тях.
Предишен постСледващ пост