Фолио за храна ANNA

Запазва задълго свежестта на храната, нейния естествен аромат, витамини и микроелементи.

Увитата във фолио храна не се овлажнява и не изсъхва, защитена е от зараза с бактерии и не поема неприятни миризми. С помощта на това фолио, продуктите в хладилника ще запазят своя естествен аромат. Фолиото има свойство да се залепва за контейнера или храната, която опаковате и това ще ви позволи да увиете храната много плътно.

Фолиото за храна е много ефикасно за опаковане на сандвичи, месо, ястия и зеленчуци. А с по-широките ролки ще можете да опаковате дори най-големите чинии и подноси.

Как се използва най-добре?

Фолиото за храна е много удобно за опаковане на сандвичи за училище, храна за пикник и др. То запазва свежестта на храната задълго и е ваш най-добър помощник при мариноване на месо в хладилника.

Ако държите храната да е свежa, да запази своя естествен аромат, витамини и микроелементи задълго – използвайте фолиото за храна ANNA при съхранение.

Практичните съвети на ANNA

  • Развиването на фолиото за храна може да Ви затрудни заради свойството му да прилепва. Но ако подържите ролката във фризера за малко, когато я извадите, няма да имате проблем.
  • За да запазите реда и чистотата на хладилника си, покрийте рафтовете му с фолио за храна ANNA. Ако храната остави следа – просто сменете фолиото. Tака няма нужда прекалено често да миете рафтовете на хладилника.
Предишен постСледващ пост