Brite

Кърпички за цветно пране Brite

Запазващи цветовете Кърпички Brite, позволяват едновременното изпиране на разноцветни тъкани. Усвояват и задържат изпуснатите от дрехите цветове и замърсявания в процеса на прането.

Кърпички за бяло пране Brite

Всяка кърпичка Brite за бяло пране улавя частиците нечистотия и остатъците от перилния препарат, които се разтварят във водата и карат бялото пране да сивее или жълтее.

Кърпички за черно пране Brite

Всяка кърпичка за тъмни дрехи е силно абсорбираща и благодарение на уникалната си технология попива цветовете, които се отделят при пране на дънки и тъмни дрехи.

Омекотяващи, антистатични и ароматизиращи кърпички – за сушилня и пералня

Това са най-новите продукти на BRITE 3 в 1, които се предлагат в две разновидности: Лавандула и Бял мускус.

 • 25 броя в опаковка,
 • Придават антистатичен ефект,
 • Ароматизират прането,
 • Омекотяват тъканите.

Rubella

РУБЕЛЛА е водеща българска козметична компания с 20-годишнa традиция в производството на хигиенни и козметични продукти.

Нейната продуктова листа включва:

 • Средства за хигиена на устната кухина,
 • Козметични средства за коса,
 • Козметика за лице и тяло,
 • Мъжка серия и декоративна козметика.

РУБЕЛЛА е единствената българска козметична компания, която осигурява напълно завършен технологичен цикъл при производството на пасти за зъби и кремообразни продукти в ламинатни туби. Производството на собствено ламинатно фолио и опаковки прави продукцията конкурентоспособна и е допълнителна гаранция за качество и сигурност.

В резултат на модерната система на управление, големия потенциал на технологичната база и успешната продуктова политика, която следва световните тенденции в развитието на козметичния бранш, годишно обемът на продукцията нараства с около 20%.

Компанията разработва и последователно реализира значими инвестиционни проекти по отношение на внедряването на нови технологии, реконструкция и модернизация на технологичното оборудване в основните производства.

Vipera Chemicals

Випера ООД развива своята дейност от 1994 година. Натрупаният опит спомага компанията да предлага висококачествени продукти на силно конкурентни цени. Екипът на Випера е фокусиран в създаването и поддържането на дългосрочни партньорски взаимоотношения със своите клиенти.

Компанията разполага със собствено производствена база в град Димитровград, която е обзаведена е с модерна линия за бутилиране и пакетиране и разполага с модерна инсталация за обработка и мониторинг на водата, предназначена за производствени нужди.

Фирмата работи в максимална степен с български доставчици, а техните продукти са познати както на българския, така и на международния пазар.

Solido Cosmetics

Фирма СОЛИДО КОЗМЕТИКС e основана през 1992 г. с предмет на дейност производство на козметични продукти за коса и тяло. Компанията бързо се разраства и успешно успява да покрие както българския, така и редица чужди пазари.Основен дистрибутор за България – Триада.

През 2007 г. СОЛИДО КОЗМЕТИКС започва производството на бои за коса с марка Visage, която успешно се налага на пазара като висококачествен продукт на разумна цена. Дълготрайният ефект, естествените цветове и лесният начин на употреба популяризират марката и на международните пазари.

Дълготрайните бои за коса покриват отлично и трайно побелели коси, а също могат да изсветлят косата. Тези бои, към които спада и Боя за коса Visage, съдържат поне два компонента, които първо трябва да се смесят преди употребата на продукта и след смесване, продуктът трябва да се ползва веднага.

Действие на дълготрайните бои с окислител:

 1. Амонякът осигурява първоначалното леко разширяване на косъма, така че съставките и боята да могат лесно да проникнат в него.
 2. Окислителят се смесва с боята за коса и тя прониква във вътрешността на косъма където протича реакция с окисляващите съставки.
 3. Химичната реакция кара боята да се задържа във вътрешността на косъма, а съставките за грижа заглаждат отново повърхността на косъма и правят новия цвят на косата блестящ.

Цветът с окислител е дълготраен тъй като молекулите на боята се запечатват във вътрешността на косъма, а формулите им са създадени да покриват надеждно по-голямата част от побелелите коси.

Swordson

ALVESTA е търговска марка на SWORDSON Ltd – модерен български производител на хигиенни и почистващи продукти. Компанията неуморно се развива и за близо 20-годишната си история е завоювала достойно място на пазара със своите продукти с търговска марка Alvesta.

Брандът предлага тоалетна хартия, хартиени кърпи и салфетки, т.е. най-важните елементи от личната човешка хигиена. Продуктите с марка ALVESTA са екологично чисти и възможно най-деликатни, за да отговорят на нуждите и на най-нежната кожа.

Благодарение на качествените си продукти, компанията печели нови и лоялни клиенти всеки ден. Екипът на Sordson работи неуморно, за да задоволи изцяло на изискванията на своите клиенти.

Stella Pack

Stella Pack S.A. е един от най-големите производители на торбички за смет и почистващи продукти без химикали в Европа.

Компанията разполага с четири модерни производствени мощности в Полша и една в Украйна. Работи с уникална екологично чиста технология за производство на продуктите си.

Anna е специализирана линия за домакински принадлжности, които помагат при ежедневното приготвяне и съхранение на храната, както и в производството на почистващи пособия за лесното поддържане на чистотата вкъщи.

Продуктите под бранда Anna са най-добрият избор за всеки, който държи на високото качество.

BROS

BROS Ви предлага безкомпромисна ефективност и грижа по отношение на превенция срещу ухапвания и ужилвания от редица насекоми. Всеки продукт е разработен, за да осигури на потребителите сигурен и спокоен престой сред природата – в паркове, на планина или море.

Продуктите на BROS се произвеждат по прецизни формули и специално подбрани съставки, за да предпазват надеждно от ухапвания на комари, кърлежи, бълхи и др. дори и най–малките сред нас – децата. На всеки продукт можете да откриете подробно описание на химическия състав. Използваните вещества са не само ефективни, но и безвредни за нашето здраве. Всеки сезон BROS предлага продукти, чиято цел е да са освен ефикасни и удобни за употреба.

Брандът BIOPON предлага широк спектър от продукти, специализирани за различните видове растения – течни торове, гранулирани торове и торове тип „пръчици“, а също и семена за различни видове трева – за спортни площи, сенчести места, за възстановяване, за нови лехи и др.

VARTA

VARTA e водеща компания от Германия с повече от век традиции в производството на широка гама продукти, предназначени за индустриални цели и други, специално разработени за домакински нужди. Батериите, които компанията предлага за подходящи за всякакви нужди и са завоювали славата си като едни от най-добрите в света.

VARTA не стои в очакване на бъдещето, а определя неговата посока. За своето над 130-годишенно развитие, компанията работи с отговорност към своите потребители, партньори и служители, за което не случайно получава високата обществена оценка “отговорен корпоративен гражданин”.

Идеята за чиста околна среда е същинска водеща сила в нейната цялостна дейност. В съвременната дигитална мобилна среда, компанията осъзнава ограничеността на природните ресурси и работи упорито за надеждно бъдеще. Енергийната ефективност е основна цел в нейната продукция. По тази причина VARTA използва водещи изследвания и научни открития за редуциране на използваната енергия и нейното по-ефикасно използване.

VARTA е посветена на идеята и необходимостта да се подобри живота на бъдещите поколения и посреща бъдещето с иновативни бизнес модели, мултидисциполинарни сътрудничество и непрестанно професионално развитие на своите служители.

Henkel

Технологията на Хенкел за производство на лепила е водеща на световния пазар и е чертае бъдещият път за развитието на лепилата, изолационни смеси и различните строителните покрития. Техните продукти преобразяват цялата индустрия, като предоставят на потребителите си забележително качество.

Иновативното мислене и предприемаческия дух са в кръвта на компанията. Като експерти в производството те работят рамо до рамо със своите партньори и клиенти, за да предложат трайна полза на всички със своите надеждни търговски марки и впечатляващи технологии.

Компанията предлага високо-технологични продукти в областта на лепилата, изолационни смеси и разнообразни строителни мазилки и покрития, насочени за професионално ползване и други – за домашна употреба.

През 1998 г., дъщерно дружество на Henkel в София започна изграждането на традиционния бизнес на Хенкел. От септември 2007 г. Хенкел изгражда и производството в България. Заводът е разположен в близост до столицата София.

Марките на Henkel, които ние дистрибутираме са Ceresit, Loctite, Moment, Patetx и Pritt.

KRISPA

KRISPA е компания от Германия с впечатляваща 25 годишна традиция. За този период тя се утвърждава на европейския пазар като една от най-надеждните марки на продукти за лична хигиена с безкомпромисно високо качество.

Основният стремеж на компанията е не само да предложи качествен продукт на достъпна цена, но и да отговори на разнообразните нужди на клиентите.

Благодарение на своята гъвкавост и усърдие, компанията често е една от първите, които предлагат иновативни продукти на пазара. По този начин KRISPA се наложи като отговорна организация, която работи винаги в полза на клиента.

Продуктите KRISPA и KAPPUS се разпространяват в огромен брой български търговски обекти.